Večerné sezónne menu

03.10.2018 – 30.11.2018


PREDJEDLÁ

Marinovaný pstruh lososový, cícer, créme fraiche, hroznový olej, hliva kráľovská, jedlá hlina, 50g/100g

7,00 €

 

Hovädzí chvost, zelený hrach, jablko, prepeličie vajíčko, lardo slanina, 100g/150g

5,80

 

Foie gras, kukurica, popcorn, rakytník, maslová brioška, 50g/100g

9,00 €


Podľa dennej ponuky

 

 

POLIEVKY
Tekvicová, zázvor, lesné huby 0,33l 2,90 €


Podľa dennej ponuky

 

 

HLAVNÉ JEDLÁ
Ostriež, stonková brokolica, mandle, tvaroh, farebné zemiaky, 200g/150g 12,80 €

 

Kačacie prsia, muškátová tekvica, cibuľa, brusnice, 200g/200g 13,00 €

 

Kačacie stehno, červená kapusta, lokše, 300g 14,00 €

 

Hovädzia roštenka „suché zrenie“, biela fazuľa, kel, hľuzovkovo – žĺtková pena 200g/150g 9,00 €

 

Domáce cviklové pirohy, gaštany, bio cvikla, pecorino 300g 9,00 €


Podľa dennej ponuky

 

 

STEAKY, BURGER, TARTAR
Ceny steakov sú vrátane prílohy a omáčky podľa výberu hosťa.

 

Fillet steak, 200g 23,00 €

 

Rib eye steak „suché zrenie“, 300g 25,00 €

 

Hovädzí tartar, kyslá uhorka, cesnak, 100g/100g 10,00 €
Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné ženy, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.

 

Dvojitý hovädzí burger, pečené zemiaky, slanina, vyprážaná cibuľa, jalapeño paprika, BBQ omáčka, 200g/200g 13,00 €

 

PRÍLOHY KU STEAKOM
Pečené baby zemiaky, 100g
Restované zelené fazuľky, perlová cibuľa, paradajky, 100g
Sezónny šalát, 100g 2,80 €

 

OMÁČKY KU STEAKOM
Teľací demi glace
Omáčka zo zeleného korenia
Hubovo smotanová

 

DEZERTY
Karamelová pena, kakao, grapefruit, orechový crumble, 150g 6,50 €

 

Podľa dennej ponuky

 

 

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Jedlá a ceny zostavil Erik Volko, šéfkuchár
Bistro Chef, Námestie SNP 27, Zvolen

 

Tel.: 045/535 31 51
E-mail: rezervacie@bistrochef.sk