Večerné sezónne menu

01.08.2018 – 30.09.2018


PREDJEDLÁ
Údený pstruh, zelený hrášok, vajce 63°C, kaviár zo pstruha, 50g/100g 6,00 €

 

Krevety, špenát, gazpacho, cesnakové aioli, 200g

6,50

 

Kačacia pečeň, kukurica, lesné kuriatka, portské víno, 50g/100g 5,50 €


Podľa dennej ponuky

 

 

POLIEVKY
Z letných paradajok, mozzarella di bufalla 0,33l 2,90 €


Podľa dennej ponuky

 

 

HLAVNÉ JEDLÁ
Ostriež, konfitované zemiaky, chren, letná uhorka, 200g/150g 12,00 €

 

Kukuričné kurča, cícer, letná cvikla, cibuľa, papadam, 200g/200g 11,00 €

 

Teľací tafelspitz, lesné huby, mrkva, teľacie držky, brusnicovo – chlebový puding, 200g/150g 13,00 €

 

Šafránové risotto, cuketa, kukurica, parmezán 300g 9,00 €


Podľa dennej ponuky

 

 

STEAKY, BURGER, TARTAR a BÔČIK
Ceny steakov sú vrátane prílohy a omáčky podľa výberu hosťa.
Fillet steak údený na horskom sene, 200g 23,00 €

 

Hovädzí flank steak, 200g 19,00 €

 

Hovädzí tartar, kyslá uhorka, cesnak, 100g/100g 10,00 €
Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné ženy, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.

 

Trhaný bravčový bôčik, čerstvý kravský syr, avokádo, tortilla, listový šalát, 150g/200g 7,50 €

 

Dvojitý hovädzí burger, pečené zemiaky, slanina, vyprážaná cibuľa, jalapeno paprika, BBQ omáčka, 200g/200g 13,00 €

 

PRÍLOHY KU STEAKOM
Pečené baby zemiaky, 100g
Restované zelené fazuľky, červená cibuľa, paradajky, 100g
Sezónny šalát, 100g 2,80 €

 

OMÁČKY KU STEAKOM
Teľací demi glace
Omáčka zo zeleného korenia
Horčicová omáčka

 

DEZERTY
Citrónový tart, čučoriedky, 150g 5,00 €

 

Ľadová čokoláda, jogurt, broskyne, 150g
5,50 €

Podľa dennej ponuky

 

 

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Jedlá a ceny zostavil Erik Volko, šéfkuchár
Bistro Chef, Námestie SNP 27, Zvolen

 

Tel.: 045/535 31 51
E-mail: rezervacie@bistrochef.sk