Škola varenia

Najlepší teambuilding alebo čas strávený s priateľmi pri dobrom jedle a víne.

V skvelej atmosfére, pod vedením nášho šéfkuchára Erika Volka, si všetko sami navaríte a potom spoločne zjete. Vyberte si z tém, ktoré sú vám blízke alebo naopak, ktoré sa práve chystáte objaviť. Naše kurzy sú určené všetkým nadšencom gastronómie, ktorí radi skúšajú nové chute a postupy alebo vylepšujú rokmi overené klasiky.

2018

JANUÁR 30. 1. Indické curry
cena 50 €/os.
FEBRUÁR 27. 2. Hydina - vykosťovanie a ľahké jedlá
cena 50 €/os.
MAREC 27. 3. Toskánska kuchyňa
cena 50 €/os.
APRÍL 24. 4. Paella
cena 50 €/os.
MÁJ 29. 5. Grilovanie
cena 50 €/os.
JÚN 26. 6. Steaky a šaláty k nim
cena 65 €/os.
SEPTEMBER 25. 9. Ázijská kuchyňa
cena 50 €/os.
OKTÓBER 30. 10. Francúzska kuchyňa
cena 50 €/os.
NOVEMBER 27. 11. Ryby a kôrovce
cena 60 €/os.