Škola varenia

Najlepší teambuilding alebo čas strávený s priateľmi pri dobrom jedle a víne.

V skvelej atmosfére, pod vedením nášho šéfkuchára Erika Volka, si všetko sami navaríte a potom spoločne zjete. Vyberte si z tém, ktoré sú vám blízke alebo naopak, ktoré sa práve chystáte objaviť. Naše kurzy sú určené všetkým nadšencom gastronómie, ktorí radi skúšajú nové chute a postupy alebo vylepšujú rokmi overené klasiky.

2019

JANUÁR 29. 1. Cestoviny a domáca talianska kuchyňa
cena 50 €/os.
FEBRUÁR 26. 2. Street food: rýchlo a kvalitne
cena 50 €/os.
MAREC 26. 3. Strukoviny výživná bielkovina
cena 50 €/os.
APRÍL 30. 4. Indické curry
cena 50 €/os.
MÁJ 28. 5. Sushi s Tomášom Hajnárom (Sushi kuchár FOO ZOO restaurant)
cena 50 €/os.
JÚN 25. 6. Grilovanie
cena 50 €/os.
SEPTEMBER 24. 9. Dezerty
cena 50 €/os.
OKTÓBER 29. 10. Steaky
cena 65 €/os.
NOVEMBER 26. 11. Thajská kuchyňa
cena 50 €/os.